Vijesti

TUGA… Članovi žirija Zvezde Granda izjavljuju SAUČEŠĆE Jeleni Karleuši… Zaista tužno!

Kao što je već i mnogima poznato, mama Jelene Karleuše, Divna Karleuše preminula je u nedjelju u svojo61. godini. Među onima koji su prvi izrazili saučešće bili su čelnici Granda, kao i članovi žirija Zvezde Granda.
Saša Popović istakao je da je Divna bila sjajan čovek kao i ozbiljan profesionalac. Divna je naša drugarica, naš prijatelj, voditeljka sa kojom smo započeli eru Granda u jednoj od emisija, daleke 1998.godine. Najpoznatiji i najlepši glas velikog radio Beograda, ozbiljan profesionalac i sjajan čovek.
Čini mi se da ime nikome nije tako pristajalo kao njoj – Divna. Bila je stvarno divna, bila je i mama naše Jelene. Lično sam pogođen njenim odlaskom, saosećam se sa Jeleninim bolom, znam koliko su bile bliske i povezane. Žao mi je – poručio je Popović. Marija Šerifović kratko se oglaisla i navela da joj je teško zbog svih bolnih vesti o smrti poznatih ličnosti:
– Ja ružne vesti više ne mogu da podnesem – napisala je Marija, a potom uputila iskreno saučešće Jeleni Karleuši:
– Izražam iskreno saučešće mojoj prijateljici Jeleni i celoj porodici Karleuša. Vest o Divninom odlasku me je užasno pogodila, pamtiću je kao pravu majku i velikog borca – napisala je Marija.
Takoće i ostali članovi žirija dali su podršku svojo koleginici u ovim teškim trenucima.