Pravila privatnosti

Portal Slatka-tajna.com Vam omogućava korištenje usluga i sadržaja svog portala uz sljedeće uslove korišćenja.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korištenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

ZAŠTITA I PRAVILA PRIVATNOSTI

Portal Slatka-tajna.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetioca portala. Vaše lične podatke prilikom posjete našem portalu, osim ukoliko ih sami ne obezbijedite. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila Slatka-tajna.com.

Korisnicima portala Slatka-tajna.com strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće bosanske i međunarodne zakone, sadržaja koji je uvrjedljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način,

– objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima,

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica,

– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane,

– svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme,

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posjetioca portala i korisnika.

Vlasnici portala Slatka-tajna.com posjetiocima u dobroj namjeri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala Slatka-tajna.com. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Autorska prava

Portal Slatka-tajna.com ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Slatka-tajna.com i podložno je tužbi. Slatka-tajna.com zadržava pravo izmjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Slatka-tajna.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je portal Slatka-tajna.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice

Portal Slatka-tajna.com se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetioca i linkova na druge web stranice. Portal Slatka-tajna.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Slatka-tajna.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Portal Slatka-tajna.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Izmjene uslova korištenja

Slatka-tajna.com zadržava pravo izmjene ovih uslova korištenja u bilo kom trenutku. Slatka-tajna.com neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Back to top button
Close