Zanimljivosti

Horoskopski znakovi s kojima je NAJTEŽE izaći na kraj!

 

U vašem odnosu uvijek su na prvom mjestu njihovi zahtjevi, kojima često nije lako udovoljiti. Traže uvažavanje, razumijevanje i podršku, da im budete na raspolaganju i izlazite u susret, ali rijetko uzvraćaju istom mjerom. 

Ovan:

Znaju biti nalik razmaženim derištima, pogotovo ako se stvari ne odvijaju onako kako su zamislili. Neskloni samokritici, u takvim će slučajevima okriviti nedužne bližnje. Tvrdoglavi su i teško prihvaćaju savjete. Od partnera i prijatelja očekuju da uvijek bude zanimljiv i podržava ih, no lako zaboravljaju da i njemu treba pružiti ljubavi i pažnje.
Lav:

Uživaju biti u središtu pozornosti i poput vladara koji uživaju u dodvoravanju podanika vole kad drugi oblijeću oko njih. Kad nekog zavole, iskazat će mu ljubav strastvenim i romantičnim gestama, no neće mu dati popusta. Od voljenog će zahtijevati da za njega uvijek ima vremena i bezgraničnu količinu komplimenata i pažnje.

Djevica:

Kad je riječ o zahtjevnosti, Djevici nema premca. Opsjednute čistoćom i urednošću, od bližnjih očekuju da se pridržavaju njihovih visokih kriterija. Žele sve imati pod kontrolom i jako se uzrujaju kad nije tako, a tad postaju naporne u društvu.

Bik:

Žele da ih se razmazi i udovoljava im se. Vjeruju da bi se svijet trebao vrtjeti oko njih i da bi isto trebali činiti i bližnji. Usmjereni su na ugađanje samima sebi i na tjeranje drugih da im se u tome pridruže. Često ne mare za tuđe osjećaje i želje nisu li u skladu s njihovima i postaju osorni ako im netko stane na put do užitka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close